logo
  • Az YKA SE gyerekversenyzői számos nemzetközi és hazai versenyen szerepelnek igen szép eredménnyel!
    Sportélet

    Az YKA SE gyerekversenyzői számos nemzetközi és hazai versenyen szerepelnek igen szép eredménnyel!

  • Vitorlás nyári tábor gyerekeknek

Kereked Kupa "OP-s szemmel"

15 May

posted by

Categories: Egyéb

Comments: 0

Kereked Kupa

2014.05.02-05.04.

Op-s csapatunk a Laseresekkel május 1-jén indult útjára, hogy Csopakon lepakolja a hajókat és másnap rajthoz álljon.

Megérkezés után, szél hiányában, a parton hajószereléssel telt az idő, ennek végeztével bőséges vacsorával múlattuk az időt. Este sikeresen elfoglaltuk szállásunkat, a Sipos rezidenciát Balatonalmádiban.

Május 2-án, a  reggeli ébresztő után élelmiszer vásárlás, reggeli a Kerekedi klubház teraszán. A délelőtti első futam rajtja általános visszahívással kezdődött, majd a következő sikeres rajt után Peti remek teljesítménnyel az 5. helyre navigálta hajóját, a számára előnyös gyenge szélben. A második futam előtt kialakult viharos, villám-verte vízen a csapat biztonságba helyezése volt a cél a part közelében. A versenyrendezőség úgy döntött, mégis elindítja a második futamot, melyet kissé elkéstünk. Este vacsora egy étteremben Balatonalmádiban, majd takarodó.

Május 3-án reggel 6:15-kor ébresztő, gyors reggeli. 9 órakor volt az első rajt, pörögtek az események, dél után nemsokkal megvolt az aznapra tervezett 4 futam. Mindenkinek voltak jó pillanatai.

Ádi kióvása az 5. futamban fájó volt, ugyanis a 4. helyen ért volna, célba. Ebben a futamban Pifu is magára talált, 9. lett. Balu egyenletesen jól teljesített, csak az utolsó futamra fáradt el.

Délután megérkezett az időjárás-előrejelzők által jósolt viharos szél, ekkor meglátogattuk a Sirocco 75-ös cirkálót.Egy gyors vacsora a Sekliben, irány a szállás. Az esti takarodót hamarabb megejtették a Laseresek a fárasztó nap után.

Május 4-ére megmaradt a szombat délutáni viharos szél  esővel tarkítva. Ébresztő után kiköltöztünk a szállásról, reggeli.

Parti halasztás után végül fél 12-kor eredményt hirdettek. A díjkiosztó után pakolás ezerrel, irány Agárd.

A 69 hajóból a következő helyezéseket értük el:

Peti 13.

Balu 18.

Ádi 21.

Pifu 25.

(Ennél azért több van az Op-s csapatban.)

Köszönet Peti szüleinek a pizzáért, amire megvendégeltek bennünket a szombati, fárasztó nap után.

Nagyon jólesett a fiúknak!

Kommentek

Powered by Facebook Comments

Comments are closed.